Камера

Плоштад Македонија, Скопје (интерактивна камера) Напомена: За да не ви сецка камерата или за да не ви се измести нешто ве молиме додека работите со камарата не го мрдајте скролот,или поточно не го разгледувајте блогот,туку само работете со камерата.Бидете стрпливи со камерата. Секој корисник има право само на 60 сек. контролирање на камерата.За да ја користите камерата ви е потребен програмот Java, доколку го немате симнете го од http://java.com/ . Со среќа!!!

Мени

;

Форум

;

Наши реклами:

Добрадојдовте на


http://6vodd-rajko-zinzifov.blogspot.com/.tk

Добредојдовте во Македонија

Презентација на слики

Loading...

петок, 23 октомври 2009 г.

Бесплатни учебници во електронска форма

Учебниците за 6 одд во електронска форма ги има на http://vlada.mk/ucebnici/6odd/ ги има за македонски и информатика (има и за албански ама мислам дека за нас е непотребно).Се надевам дека ќе ги симнете.За учебникот по Информатика ни е потребна 1та форма,а за учебникот по Македонски 2та форма!!!

сабота, 03 октомври 2009 г.

Комуникација

Кликнете на името на постот и разговарајте помеѓу себе преку Chat!!!!Само оние кои се пуштени на блогот можат да разговараат!!!

Информатика

На овој блог додека не дојдат учебниците ќе можете да ги најдете и да си ги прочитате или научите лекциите кои ке ни бидат по Информатика за на редовен час!!!

четврток, 24 септември 2009 г.

Сајт кон нашето училиште


Кликни на името на постот!!!

Нашето училиште


                                                                                   

Тестови и испрашувања

Тука на коментар ќе можете да прашате или да дознаете кога ке имаме тестови или испрашувања во нашето одделение!!!

сабота, 12 септември 2009 г.

Пребарување работи

Напишете која игра,песна или филм ви недостига и ние ќе се потрудиме да ја најдеме за тоа што ви недостига напишете коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!

петок, 11 септември 2009 г.

Смешни сликички

Тука ке можете да видите и најдете смешни и интересни слики!!!!

Предлози за одделението и нашата училница

Предложете било што а тоа ние ако можеме ќе го напраиме ако не можеме ќе се обидеме повторно,но ќе побараме помош и од класната ако е потребно!!!!!!!

Skazi

Loading...
There was an error in this gadget